Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/98/166498/goodstore.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Orginalrätten finns att avnjutas på den parisiska restaurangen La Victoire Supreme du Couer. Här är en snabbvariant.
Till 2 portioner behöver du:

1/2 torkad svampmix
250 ml sojagrädde
1 seitanstek från Viana
1 hackad gul lök
1 stor vitlöksklyfta
3/4 buljongtärning
1 tsk vitvinsvinäger
2 1/2 dl basmatiris

Svampixen bör förkokas i ca 10 minuter innan den tillsätts i såsen. Under tiden som riset puttrar ska löken fräsas tills den fått lite färg. Häll över sojagrädden, tillsätt buljong och vitlök.  Spä med ett par matskedar vatten för att få en rinnigare sås. Vinägern ger en god syra som balanserar den krämiga såsen fint, ungefär en tesked räcker, men ta i lite i taget för att få till önskad smak.
Seitansteken delas på längden och steks med lite extra salt och peppar.  Servera med grönsallad.