Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/98/166498/goodstore.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Delivores Cheesecake (No-bake)
Vegansk cheesecake cirka 8 bitar.

Botten:
200g Digestivekex från Doves farm
100g margarin från Alsan

Fyllning:
1 paket naturell cream cheese från Violife (tofutti, eller soyatoo går också bra)
1,5 dl florsocker
2 tsk vaniljpulver från Urtekram
2 dl Vispgrädde från Alpro
1 dl kokosolja från Clearspring
1 förpackning gräddstabilisator från Biovegan
Skal och juice från 1 citron

Topping:
Färska bär, citronkräm eller annan valfri topping.

Botten:
Mixa Digestivekexen till smulor. Smält margarinet och mixa i en skål tillsammans med digestivesmulorna. Häll blandningen i en pajform och pressa ner ordentligt i botten så att blandningen blir kompakt.

Fyllningen:
– I en skål, riv skalet av en citron och mixa tillsammans med citronjuicen, cream cheese, florsocker och vaniljpulver till en slät smet. Smält kokosoljan och mixa ner.
– Vispa grädden i en annan skål. Grädden ska helst bli så stabil som möjligt så vispa länge. Blanda sedan i gräddstabilisatorpulvret och vispa lite till. Vänd ner cream cheeseblandningen i grädden försiktigt.
– Häll fyllningen i pajformen och ställ i frysen ett par timmar. Toppa med valfri topping, t ex färska bär. Cheesecaken är godast när den är kall, men fått tina lite.