Goodstore är ett familjeägt veganföretag med två butiker och ett café i Stockholm med inriktning på vegansk och ekologisk mat. Snart slår vi upp portarna för en stor butik med ett kanonläge på Södermalm där även café och deli blir en del av vårt nya koncept.

I samband med detta söker vi därför dig som vill jobba som butiksmedarbetare på goodstore men som även är peppad för att ta en viktig och drivande roll inom café- och deliverksamheten i vår nya butik. Du har självklart stora kunskaper och ett brinnande intresse för att laga vegansk mat och har tidigare erfarenhet av att arbeta med matlagning inom t ex café eller restaurangverksamhet samt erfarenheter av service och butik.

Hos oss får du en unik möjlighet att bli en del av att starta upp något nytt och sprida massor av vegansk matglädje tillsammans med likasinnade. Vi ser därför att du är entusiastisk och bra på att komma med egna idéer och initiativ och genomföra dessa på ett självgående sätt och du tycker att det är roligt att vara en del av det team som driver verksamheten framåt. Du har lätt för att lära, är noggrann, organiserad och bra på att få saker gjorda samt har en känsla för att prioritera rätt vid högt arbetstempo. Du är ansvarsfull, har en hög arbetsmoral och sätter stort värde vid att alltid göra ditt bästa.

Vi söker dig som:
– Har tidigare erfarenhet inom service och butik samt café/restaurang.
– Är både självgående och bra på att samarbeta.
– Är ansvarstagande, driven och kan organisera en arbetsdag på ett effektivt sätt.
– Är positiv, utåtriktad och har en fingertoppskänsla för hur man erbjuder gästerna den bästa serviceupplevelsen.
– Har goda kunskaper om de varor vi säljer.
– Är van vid vegetarisk/vegansk matlagning och har känsla för både intressanta smaker och tilltalande presentation.
– Är stresstålig och van att jobba med ett högt tempo
– Körkort är ett plus.

Arbetsupgifterna innefattar bland annat:
– Dagliga butiksrutiner
– Kundbemötande, försäljning och rådgivning
– Organisera och planera café- och deliverksamheten
– Kall och varm matlagning
– Övriga café- och serveringsrelaterade rutiner och arbetsuppgifter.

Tillträde: Slutet av Februari
Sista ansökningsdag: 31:a Januari
Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Arbetstider: Enligt schema ca 80%  (oregelbundna arbetstider under dag, eftermiddag samt helg)
Språkkrav: Svenska i tal och skrift är ett krav, då arbetet innebär mycket kontakt med kunder och leverantörer.

Vi söker nu dig som vet att du kan vara ett positivt tillskott i goodstorefamiljen och som tillsammans med oss vill hjälpa till att utveckla goodstores nya koncept och fortsätta ge våra fantastiska kunder en toppupplevelse. Skicka ett CV och personligt brev till jobb@goodstore.se och berätta varför just du är den vi söker!