Vegan Food Creator – Vill du ha ett fartfullt jobb med stora kreativa möjligheter?

Delivore är ett veganskt café och deli som huserar i eller i närheten av Goodstores butikslokaler i Stockholm. Med ett fokus på fräsch vegansk comfort food vill vi visa att man inte behöver sakna något riktigt gott i det veganska köket och nu behöver vi dig som hjälp i detta! I samband med nyöppningen av vår deli i Hornstull söker vi nu en driven initiativrik veganmatsfantast som gillar att utmana sig själv och är van vid att hålla i trådarna samt har tidigare erfarenhet av arbete i kök.

Du är stresstålig och effektiv samt trivs med det raska grundläget och de snabba tempoväxlingarna som är en del av vardagen i ett kök. Du har skinn på näsan och har inga problem med att multitaska och vara serviceinriktad under press. Du är prestigelös och hugger i när det behövs. Att organisera, strukturera och prioritera din dag, dina uppgifter och din tid på ett effektivt och resultatfokuserat sätt är naturligt för dig och du tycker om att alltid ligga ett par steg före och tävla mot dig själv. Du är ansvarsfull och självgående och är bra på att lösa problem på egen hand. Du har en hög arbetsmoral och är mån om att göra ett bra jobb.

Du brinner för att se till att alla gäster är nöjda när de går ut genom dörren och känner en stor yrkesstolthet i detta. Du är entusiastisk och positiv och gillar att peppa dina kollegor och du funderar ständigt kring olika sätt att förbättra arbetssätt och rutiner. Att hitta på nya idéer och recept är något du tycker är väldigt roligt och du lockas av möjligheterna att göra dessa till verklighet hos oss.

Flexibilitet, stabilitet och pålitlighet är nyckelegenskaper hos dig och du tycker att det är självklart att ställa upp och hjälpa till där och när det behövs.

Arbetsuppgifter

  • Planering, prioritering och uppföljning av arbetsuppgifter
  • Kall och varm matlagning
  • Vidareutveckling av arbetssätt och meny
  • Matproduktion för deliförsäljning
  • Bakning och hantering av espressomaskin
  • Kassahantering, servering och kundservice
  • Tillhörande städning och disk

Sista ansökningsdag: 2017-11-23
Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Är du den vi söker?
Skicka in ett CV och personligt brev till jobb@goodstore.se och berätta för oss hur du passar in på det vi söker och varför du vill jobba hos oss.

www.delivore.se
instagram.com/delivores
facebook.com/delivore