Warning: A non-numeric value encountered in /storage/content/98/166498/goodstore.se/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5841

Vill du ha ett utvecklande extrajobb? Nu söker Delivore:

Vegan kitchen assistant

Delivore är ett veganskt café och deli som huserar i eller i närheten av Goodstores butikslokaler i Stockholm. Med ett fokus på fräsch vegansk comfort food vill vi visa att man inte behöver sakna något riktigt gott i det veganska köket och nu behöver vi dig som hjälp i detta och söker därför extrapersonal till båda våra caféer!

Vi söker dig som är flexibel och som gärna jobbar kvällar och helger och som har en livsstil som enkelt går att kombinera med varierande arbetstider. Vi ser också gärna att du är tillgänglig för att hoppa in och hjälpa till lite mer vid semestrar och sjukdomar.

Du är noggrann, har lätt att lära och snappar upp instruktioner snabbt. Du är stresstålig och effektiv samt trivs med det raska grundläget och de snabba tempoväxlingarna som är en del av vardagen i ett kök. Du är lugn, har skinn på näsan och har inga problem med att multitaska och vara serviceinriktad under press. Du är prestigelös och hugger i när det behövs och kan även vara självgående och resultatfokuserad på egen hand.

Att ha en entusiastisk, positiv och engagerad inställning till arbetet är naturligt för dig och du tycker att det är viktigt att göra ett bra jobb och hjälpa och underlätta för dina kollegor så mycket du kan. Arbetsdagen ser du som ett stafettlopp där alla samarbetar och jobbar tillsammans mot samma mål.

Du har ett stort intresse av vegansk matlagning och tycker att det är roligt att leverera mat och service av hög kvalitet till gästerna och tycker att detta är en självklar del av jobbet.

Tidigare erfarenhet inom kök och servering är meriterande och vi ser gärna att du har en vana av arbete med service. Viktigast är dock att du är engagerad och har lätt att lära, resten kan vi utbilda vi dig i på plats.

Arbetsuppgifter
-Enklare kallskänk, bakning och servering
-Matproduktion och paketering för deliförsäljning
-Hantering av espressomaskin
-Kassa och kundservice
-Tillhörande städning och disk

Är du den vi söker?

Skicka in ett CV och personligt brev till jobb@goodstore.se och berätta för oss hur du passar in på det vi söker och varför du vill jobba hos oss.

Intervjuer kommer att ske löpande.

www.delivore.se
instagram.com/delivores
facebook.com/delivore