Sk*nkan finns nu åter i lager

Sk*nkan finns nu åter i lager

Julsk*nka (fast utan rumpa) är
ett vegetarisk alternativ i juletider
Äntligen finns den på plats i butiken!

Julskinkan är  populärare än någonsin,
tänk därför gärna på att vara ute i god tid.
Tyvärr kan vi inte reservera sk*nka då

vi har dåligt med plats på vårt lager.
Välkommen till butiken!

Julskinkan är helvegetarisk och väldigt enkel att tillaga. Hoppas det smakar!

vegetarisk_julskinka_goodstoreRecept

1 st  tinad Julsk*nka
skånsk senap
1 del ströbröd
1 tsk farinsocker
mjölkfritt margafin
1 tsksalt & 1 tsk svartpeppar

1.  Sätt ugnen på 200 grader.
2. Skär av en tunn kant längs långsidan av sk*nkan så att den ligger still i ugnsformen.
3. Bred senap över hela sk*nkan.
4. Blanda ströbröd med salt, svartpeppar och farinsocker.
5. Rulla sk*nkan i ströbrödblandningen
6. Lägg sk*nkan i en ugnsform.
7. Täck ovansidan med tunna skivor margarin.
8. Ställ in sk*nkan i mitten av ugnen.
9. Efter en stund ös margarinet som runnit till botten över sk*nkan
10. Titta till sk*nkan var femte minut, ös eventuellt ytterligare.
11. När ytan är lagom brun och det doftar julskinka så är den klar.
12. Serveras kall eller varm i tunna skivor.